Géén verzendkosten
Binnen Nederland en België

 Snel geleverd
24 - 48 uur!

 Laagste prijs garantie

 Veilig betalen 
Beveiligde verbinding

 Persoonlijk advies
Via e-mail, chat en telefoon

 Garantie  
2 jaar garantie

 Ophalen in showroom  
Fietsen ophalen in Rotterdam of Zaandam

 

 

 

 

customer-service

Klantenservice

9.2/10  (5,771 reviews)
 
Telefonisch bereikbaar
van maandag t/m zaterdag
tussen 10:00 - 18:00 uur
010-7171866 
of stuur een App

stuur een App 0624662347

 

          


Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Altec Volwassen Driewieler Cargo 24 inch Zwart
De Volwassen Driewieler Cargo 24 inch van Umit is geschikt voor dames/heren met een lengte van 150 c..
€ 599,00
Excl. BTW: € 495,04

 info@city-bikes.nl

 

Vestiging Zaandam                   Vestiging Rotterdam

Klokbaai 11                             Admiraal de Ruyterweg 24A
1506 VE Zaandam                   3031 AC Rotterdam

075-7850207                 010-7171866


 

 

 

 

 

Bakfiets

Een bakfiets is niet zomaar een fiets, in tegendeel, bakfietsen hebben u namelijk veel meer te bieden dan een gewone fiets of zelfs een auto. De bakfiets is compact en toch ruim genoeg om van alles met u mee te nemen, terwijl u met gemak alles kunt bereiken zonder de auto elke keer te moeten parkeren. Lees verder voor de grote mogelijkheden die bakfietsen u te bieden hebben.  

Bakfiets kopen of toch de auto?

Tegenwoordig kunnen gezinnen met behulp van een goedkope bakfiets alles doen wat ze normaliter op vier wielen zouden doen - de kinderen naar school brengen, boodschappen doen - zonder het gedoe van het vinden van een parkeerplaats voor de auto. Uiteraard kunt u die handige fiets ook gebruiken om het milieu te besparen of om gewoonweg wat meer lichaamsbeweging te krijgen. Een reguliere fiets geeft u ook niet dezelfde voordelen als een goedkope bakfiets. Immers, een klein mandje op de fiets is niet geschikt om uw kinderen in te vervoeren en kleine boodschappen passen er ook al niet in. Een bakfiets geeft u wel al de voordelen van een gewone fiets. Hij is namelijk even compact en u kunt er overal mee naar toe. Verder zijn bakfietsen net fietsen met een grote kofferbak, u kunt er van alles in kwijt. Zelfs bedrijven kunnen de vele voordelen van een goedkope bakfiets gebruiken, bijvoorbeeld door het wegbrengen van vuile was, het ophalen van gerecyclede materialen en nog veel meer.  

Is een goedkope bakfiets wel veilig?

Volgens voorstanders van deze vorm van vervoer is een dergelijke fiets veel veiliger dan het rijden van een auto. Wel moet gezegd worden dan, dat u altijd erop moet letten bij wie u deze fiets koopt. Betrouwbaarheid en vakkundigheid is hierbij van enorm belang. Immers, u wilt natuurlijk niet na aanschaf van het product constateren dat er problemen zijn bij de montage of dat er zelfs sprake is van schade die mogelijk tot ongelukken kan leiden. Koop daarom altijd een dergelijke fiets bij een aanbieder die u vertrouwd en bekend staat om zijn vele positieve recensies. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan bakfietsen, van groot tot klein, met de bak van voren of van achteren, en van vele verschillende prijsklassen zodat er iets is te vinden voor elk budget. Bij ons staat kwaliteit voorop en dat is dan ook te merken in de producten. Kom gauw zelf een kijkje nemen en overtuig uzelf!


City-Bikes.nl © 2018
Onze klanten beoordelen City Bikes gemiddeld met 8.9 (van 10) op basis van ruim 515 reviews!