Géén verzendkosten
Binnen Nederland en België

 Snel geleverd
24 - 48 uur!

 Laagste prijs garantie

 Veilig betalen 
Beveiligde verbinding

 Persoonlijk advies
Via e-mail, chat en telefoon

 Garantie  
2 jaar garantie

 Ophalen in showroom  
Fietsen ophalen in Rotterdam of Zaandam

 

 

 

 

customer-service

Klantenservice

9.2/10  (5,771 reviews)
 
Telefonisch bereikbaar
van maandag t/m zaterdag
tussen 10:00 - 18:00 uur
010-7171866 
of stuur een App

stuur een App 0624662347

 

          


Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Altec Volwassen Driewieler Cargo 24 inch Zwart
De Volwassen Driewieler Cargo 24 inch van Umit is geschikt voor dames/heren met een lengte van 150 c..
€ 599,00
Excl. BTW: € 495,04

 info@city-bikes.nl

 

Vestiging Zaandam                   Vestiging Rotterdam

Klokbaai 11                             Admiraal de Ruyterweg 24A
1506 VE Zaandam                   3031 AC Rotterdam

075-7850207                 010-7171866


 

 

 

 

 

Driewieler voor volwassenen

Wie denkt dat een driewieler alleen gebruikt wordt voor kleine kinderen, heeft het verkeerd. Sinds een aantal jaren is de vraag naar driewielers voor volwassenen flink gestegen en heeft ook onze online fietsenwinkel hierop ingespeeld. Een driewieler voor volwassenen biedt hen te mogelijkheid om toch te kunnen blijven fietsen bij een verminderde mobiliteit. Dit kan zijn dat u bijvoorbeeld slecht ter been bent, evenwichtsproblemen ondervindt of dat er gewrichtsproblemen in uw leven zijn ontstaan. Hierdoor kan fietsen op een normale fiets (bijvoorbeeld een herenfiets) zeer belastend zijn en onprettig maken. Daarnaast kan het ook zijn dat u, als oudere, minder vertrouwen krijgt in de gewone fiets en hiervoor angsten hebt ontwikkeld om erop te fietsen. Dan is de driewieler een ideale oplossing, omdat u zich dan toch veiliger gaat voelen tijdens het fietsen, doordat de fiets is uitgerust met 2 wielen aan de achterkant.  

Ons aanbod van driewielers

Het aanbod van bovengenoemde fietsen in onze webwinkel is zeer groot, dus voor ieder wat wils! Met één wiel voor en twee achteren kunt u in alle veiligheid fietsen. De fiets is uitgerust met een bagagedrager die aan de achterkant tussen de wielen zit. Op deze bagagedrager zit een fietsmand gemonteerd, zodat u makkelijk dingen kunt vervoeren en hiervoor de ruimte heeft. Door de jaren heen is het comfort van de fiets enorm verbeterd en dit ziet u dan ook terug in ons aanbod van fietsen. Zo zijn ze uitgerust met versnellingen (tot wel zes), zodat u op gewenst niveau kunt trappen. We hebben fietsen met lage instap, om het u makkelijk te maken of met gewone instap. En u kunt kiezen uit de fietskleuren groen of zwart. Een voorbeeld is: 'Driewieler Volwassenen zwart met extra lage instap'.  

Prijzen van driewielers

Over het algemeen zijn de prijzen, welke voor de fiets betaald moeten worden, gemiddeld, zodat het betaalbaar kan blijven voor ieder persoon die problemen ondervindt bij het gebruik van een gewone fiets. Bij ons bent u gegarandeerd van een goede kwaliteit fiets en zorgen wij ervoor dat ervaren medewerkers uw bestelde fiets bij u thuis komen monteren. Tevens betaald u hiervoor niets extra's en zijn de verzendkosten al bij de prijs van de fiets inbegrepen. Wij bieden u op al ons aanbod fietsen een garantietermijn van twee jaar.


City-Bikes.nl © 2018
Onze klanten beoordelen City Bikes gemiddeld met 8.9 (van 10) op basis van ruim 515 reviews!