Telefonisch bereikbaar
van maandag t/m zaterdag
tussen 10:00 - 18:00 uur
010-7171866 
of stuur een App

stuur een App 0624662347

 

Garantie

City-Bikes.nl garandeert dat het geleverde product voldoet aan de gesloten overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/ of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/ of overheidsvoorschriften.


In het algemeen heeft u 1 jaar garantie op de alle draaiende onderdelen en 2 jaar garantie op het frame. Op onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals banden, ketting, kettingbladen, freewheel, achtertandwielen, kabels en remblokken wordt geen garantie gegeven. Tenzij er sprake is van constructie- en/ of materiaalfouten. Schades als gevolg van onjuist gebruik en valschade vallen buiten de garantie.

Garantie afhandeling vindt plaats in onze vestiging te Rotterdam. Indien garantie afhandeling per post mogelijk is, zijn de portokosten daarvan voor uw rekening.
Mocht er iets niet in orde zijn met uw product, neem dan altijd eerst contact met ons op. In overleg met u wordt dan besloten hoe uw klacht zo snel en soepel mogelijk kan worden afgehandeld.

Let op: City-Bikes.nl vergoedt nooit reparatiekosten van derden.


City-Bikes.nl © 2018
Onze klanten beoordelen City Bikes gemiddeld met 8.9 (van 10) op basis van ruim 515 reviews!