Accessoires

MAGAZIJN UITVERKOOP - TOT 50% KORTING op alle fietsen
Accessoires

Basil Denton M Bruin

€ 49 Excl. BTW: € 40,- Gratis afgeleverd!

Fietsaccessoires

In Nederland is de fiets een populair vervoermiddel. Steeds meer mensen verkiezen de fiets boven de auto, als milieuvriendelijk en gezond alternatief. We gebruiken de fiets om van en naar ons werk te komen, naar school te gaan, een kleine boodschap te halen of in onze vrije tijd voor recreatieve doeleinden. Maar hoe kunnen we onze fietsen beter beveiligen tegen diefstal? Hoe wordt de fiets nog praktischer in gebruik? En wat kunnen we doen om de fiets te verfraaien? City-Bikes heeft de benodigde fietsaccessoires.  


Uw fiets goed beveiligen met een fietsslot

Een van de meest voorkomende vormen van criminaliteit in Nederland is fietsendiefstal. Hier wilt u liever geen slachtoffer van worden. Om uw fiets te beveiligen tegen deze vorm van criminaliteit is het zaak dat u uw fiets voorziet van een goed slot. In ons assortiment vindt u onder andere ringsloten, maar wanneer u uw fiets echt goed wilt beveiligen, is het aan te raden om naast uw ringslot ook een tweede slot te gebruiken, zodat u uw fiets aan een object kunt bevestigen. Daarom bieden wij naast ringsloten ook beugelsloten, kabelsloten en ook kettingsloten.  


Uw kind(je) veilig mee op de fiets met een kinderzitje fiets

Wilt u uw kind meenemen op de fiets? Bekijkt u dan ons assortiment fietsaccessoires met de kinderzitjes. Met onze kinderzitjes zit uw kindje comfortabel en kunt u hem of haar op een veilige manier meenemen. Wanneer het buiten koud is en er veel wind staat, kunt u hem of haar met ons windscherm uit de wind houden.  


Boodschappen meenemen zonder tassen aan het stuur

Ook kan het zijn dat u boodschappen of andere bagage wilt meenemen op uw fiets. Fietsen met tassen aan het stuur is niet alleen onhandig, maar ook erg onveilig. Wanneer u een voordrager op uw fiets heeft, behoort dit probleem tot het verleden! In ons assortiment fietsaccessoires hebben we voordragers/transportrekjes in allerlei kleuren. Daarmee is het rekje niet alleen zeer praktisch, maar ook een modieuze verfraaiing van uw fiets. De voordragers zijn te combineren met onze manden en kratten. Afhankelijk van uw eigen smaak kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een kleine, rieten mand of juist een robuuste, houten krat.


Wilt u meer weten over een product, en/of heeft u gewoon vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Een van onze vakmensen helpt u met alle plezier verder.

Zijn onze accessoires toch niet helemaal wat u zoekt? Ga dan terug naar de homepagina voor onze andere producten!