Fiets kopen

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets Groen

€ 559,- € 299,- Excl. BTW: € 247,- korting € 260,- Gratis afgeleverd!

Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets Jeans-Blauw

€ 559,- € 399,- Excl. BTW: € 330,- korting € 160,- Gratis afgeleverd!

Spirit Cargo Plus N3 Transportfiets Roze

€ 559,- € 319,- Excl. BTW: € 264,- korting € 240,- Gratis afgeleverd!

Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Groen

€ 499,- € 319,- Excl. BTW: € 264,- korting € 180,- Gratis afgeleverd!

Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Jeans-blauw

€ 499,- € 375,- Excl. BTW: € 310,- korting € 124,- Gratis afgeleverd!

Spirit Transporter 6-Speed Damesfiets Zalm

€ 499,- € 349,- Excl. BTW: € 288,- korting € 150,- Gratis afgeleverd!

Spirit Cargo Plus N3 Heren Mat-Zwart

€ 559,- € 399,- Excl. BTW: € 330,- korting € 160,- Gratis afgeleverd!

Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat-Grijs

€ 429,- € 375,- Excl. BTW: € 310,- korting € 54,- Gratis afgeleverd!

Fiets kopen

Een fiets is een vervoermiddel waar men meestal toch een aantal jaar plezier van wenst te hebben. Om deze wens te kunnen waarmaken, is het natuurlijk van belang dat de fiets van goede kwaliteit is en voldoet aan de eisen van uzelf. Binnen het assortiment van City-Bikes bieden wij vele soorten fietsen aan in allerlei modellen, maten en kleuren. Of dit nu om damesfietsen, herenfietsen, crossfietsen of kinderfietsen gaat, wij hebben het allemaal! Als kers op de taart bieden wij bij City-Bikes goedkope fietsen aan. Een nieuwe fiets kopen doet u bij City-Bikes!


Fiets aanbieding

Wilt u een nieuwe fiets kopen, maar niet al te veel uitgeven? Dat is mogelijk, want bij City-Bikes hebben wij vaak aanbiedingen waardoor u niet snel de hoofdprijs betaalt voor een fiets. Onze fietsen zijn scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Als u eerst nog wat informatie wilt verkrijgen voordat u gebruik maakt van onze fiets aanbieding, is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt onze klantenservice bereiken op maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur voor vrijblijvend advies en vragen. Ook is het mogelijk om langs te komen in een van onze filialen, daar kunt u de fietsen ook bezichtigen. 


Online fiets kopen

Voor het kopen van een fiets online is City-Bikes de geschikte webshop. In onze webshop vindt u kwalitatief goede fietsen voor een mooie prijs. Ook als u op zeer korte termijn een fiets nodig heeft, is dit voor ons geen probleem. Onze producten zijn voorradig, waardoor u uw bestelling meestal binnen 1 à 2 werkdagen in huis heeft. Als u bij ons online een fiets heeft gekocht, hoeft u niet bang te zijn dat u een eeuwigheid bezig bent met het monteren van de fiets. Onze fietsen zijn al voor 85% gemonteerd en worden netjes in doos geleverd. Bij de meeste fietsen hoeven alleen het voorwiel, de trappers, het stuur en het zadel gemonteerd te worden. Dit zijn echter altijd eenvoudige handelingen. U kunt ervan uitgaan dat u ongeveer 15 minuten bezig bent met de fiets rijklaar maken. Ook is het mogelijk om de fiets online te kopen en vervolgens op te halen in een van de winkels. U kiest dan bij het bestellen voor de optie afhalen in de winkel.


Contact

Wilt u graag een nieuwe fiets kopen online, maar heeft u hier meer advies over nodig over bijvoorbeeld onze fiets aanbieding of een goedkope fiets of heeft u andere vragen over onze dames fietsen of producten binnen het assortiment? Dan kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice op telefoonnummer 010-7171866. Of u kunt mailen naar info@city-bikes.nl. Ook kunt u langskomen in 1 van onze filialen in Rotterdam of in Zaandam.