Vouwfietsen

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

Spirit Bend Vouwfiets 6-speed Mat-Zwart

€ 319,- € 299,- Excl. BTW: € 247,- korting € 20,- Gratis afgeleverd!

Spirit Bend Vouwfiets 6-speed Mat-Grijs

€ 319,- € 299,- Excl. BTW: € 247,- korting € 20,- Gratis afgeleverd!

Spirit Town Vouwfiets 6-speed Mat-Zwart

€ 299,- € 299,- Excl. BTW: € 247,- korting € 0,- Gratis afgeleverd!

Vouwfiets

De vouwfiets is een opvallend vervoermiddel. Dat komt door de extreme verhoudingen van de fiets. Kenmerkend zijn de kleine wielen en het hoge stuur en zadel. Die vreemde verhoudingen zijn er echter niet voor niets. Wat de vouwfiets onderscheid van alle andere fietsen, is de eigenschap dat u het in kunt klappen. Zo wordt het een handig klein pakketje. Deze fietsen zijn er dan ook niet op gemaakt om vele kilometers mee te rijden. Vouwfietsen zijn vooral ontworpen om mee te nemen op reis. U ziet ze niet voor niets veel gebruikt worden in combinatie met het openbaar vervoer. Een ander voordeel van de vouwfiets, is dat onze vouwfietsen zowel geschikt zijn voor heren als voor dames.  Reist u vaak met de trein en moet u nog een lang stuk lopen of overstappen? Blijf in beweging! De vouwfiets van City-Bikes zorgt ervoor dat u jarenlang plezier kan hebben van een duurzame fiets.

Het gemak van de vouwfiets

Bij het design van de vouwfietsen is overal aan gedacht. Iedereen moet er goed op kunnen fietsen. Daarom zijn het stuur en zadel makkelijk te verstellen. Zo kunt u zonder problemen de fiets aanpassen aan uw lengte. Het is belangrijk dat u prettig met de fiets in het openbaar vervoer reist. Het is niet voor niets voorzien van een handig systeem waardoor de fiets makkelijk in elkaar te vouwen is. Op deze manier wordt de fiets zeer compact. Daarnaast weegt het ook nog relatief weinig. U kunt de fiets makkelijk dragen wanneer het ingeklapt is. Het kliksysteem werkt heel eenvoudig. U heeft de fiets met een paar handelingen in of uit elkaar geklapt. Alles zit erop en eraan. Het doet in niets onder voor een normale fiets. De vouwfiets is ideaal als u bijvoorbeeld met de trein naar uw werk reist. U hoeft vanaf het station niet te lopen of op zoek naar een bus. U vouwt gewoon uw fiets uit elkaar en u bent weg.  

Een vouwfiets kopen 

Bent u op zoek naar de beste vouwfiets? Wij hebben de juiste vouwfiets voor u! Of u nu op zoek bent naar een goedkope vouwfiets of juist een wat luxer model. Onze Vouwfietsen zijn er in meerdere prijsklassen, zo hebben wij voor ieder wat wils. In ons assortiment vindt u de vouwfiets voor de kilometervreter, maar ook voor de fietser die de vouwfiets niet dagelijks gebruikt. Voor beide is de vouwfiets een goede optie. Ze zijn namelijk niet alleen praktisch in het openbaar vervoer. De fietsen zijn ook handig om mee te nemen op vakantie, op reis en voor plekken waar u moeilijk met ander vervoer kunt komen. Zo kunt u gemakkelijk korte of lange afstanden afleggen zonder meteen een grote fiets mee te nemen. En eenmaal in elkaar gevouwen, neemt de fiets weinig ruimte in. Afhankelijk van uw gebruiksfrequentie, is de goedkope vouwfiets of de luxe vouwfiets perfect voor u. Net als alle andere fietsen in ons assortiment, moeten de vouwfietsen voldoen aan strenge kwaliteitseisen. U bent ervan verzekerd dat u veilig op pad gaat met een fiets van City-Bikes. We kunnen u met trots vertellen dat al onze vouwfietsen gemaakt zijn van duurzaam materiaal en u hier jarenlang plezier van kan hebben! Een vouwfiets kopen doet u natuurlijk bij City-Bikes.

 

De beste vouwfiets 20 inch

Bent u op zoek naar de beste vouwfiets van hoogwaardige kwaliteit? Bekijk de Spirit Town Vouwfiets 6-speed dan eens, dit is een grijs kleurige vouwfiets die naast zijn luxe ook nog comfort en een sportieve uitstraling biedt. De vouwfiets 20 inch, 6 Shimano versnellingen en een stuur en zadel die in hoogte verstelbaar zijn. Bekijk de fiets voor alle specificaties en kom erachter of dit de beste vouwfiets voor u is.

Zijn onze vouwfietsen toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens onze andere fietsen:

- Herenfietsen

- Damesfietsen

- Omafietsen

- Transportfietsen

- Kinderfietsen

- Jongensfietsen

- Meisjesfietsen
- Vouwfietsen