Vouwfietsen

MAGAZIJN UITVERKOOP - TOT 50% KORTING op alle fietsen

Spirit Vouwfiets Glory 6-speed Mat-Grijs 2019

€ 289,- € 199,- Excl. BTW: € 164,- korting € 90,- Gratis afgeleverd!

Spirit Vouwfiets Glory 6-speed Mat-Zwart 2019

€ 289,- € 199,- Excl. BTW: € 164,- korting € 90,- Gratis afgeleverd!

Spirit Vouwfiets Travel 6-speed Mat-Grijs 2019

€ 249,- € 229,- Excl. BTW: € 189,- korting € 20,-

Spirit Vouwfiets Travel 6-speed Mat-Zwart 2019

€ 249,- € 229,- Excl. BTW: € 189,- korting € 20,-

Spirit WIM Vouwfiets Grijs 2019

€ 229,- € 199,- Excl. BTW: € 164,- korting € 30,-

Spirit WIM Vouwfiets Wit 2019

€ 229,- € 199,- Excl. BTW: € 164,- korting € 30,- Gratis afgeleverd!

Spirit WIM Vouwfiets Zwart 2019

€ 229,- € 199,- Excl. BTW: € 164,- korting € 30,- Gratis afgeleverd!

Spirit Town Vouwfiets 6-speed Mat-Grijs 2019

€ 299,- € 249,- Excl. BTW: € 206,- korting € 50,-

Spirit Town Vouwfiets 6-speed Mat-Zwart 2019

€ 299,- € 249,- Excl. BTW: € 206,- korting € 50,- Gratis afgeleverd!

Spirit Vouwfiets Bend 6-speed Mat-Grijs 2019

€ 319,- € 249,- Excl. BTW: € 206,- korting € 70,-

Spirit Vouwfiets Bend 6-speed Mat-Zwart 2019

€ 319,- € 249,- Excl. BTW: € 206,- korting € 70,-

Vouwfiets


De vouwfiets is een opvallend vervoermiddel. Dat komt door de extreme verhoudingen van de fiets. Kenmerkend zijn de kleine wielen en het hoge stuur en zadel. Die vreemde verhoudingen zijn er echter niet voor niets. Wat de vouwfiets onderscheid van alle andere fietsen, is de eigenschap dat u het in kunt klappen. Zo wordt het een handig klein pakketje. Deze fietsen zijn er dan ook niet op gemaakt om vele kilometers mee te rijden. Vouwfietsen zijn vooral ontworpen om mee te nemen op reis. U ziet ze niet voor niets veel gebruikt worden in combinatie met het openbaar vervoer. Een ander voordeel van de vouwfiets, is dat onze vouwfietsen zowel geschikt zijn voor heren als voor dames.  


Het gemak van de vouwfiets

Bij het design van de vouwfietsen is overal aan gedacht. Iedereen moet er goed op kunnen fietsen. Daarom zijn het stuur en zadel makkelijk te verstellen. Zo kunt u zonder problemen de fiets aanpassen aan uw lengte. Het is belangrijk dat u prettig met de fiets in het openbaar vervoer reist. Het is niet voor niets voorzien van een handig systeem waardoor de fiets makkelijk in elkaar te vouwen is. Op deze manier wordt de fiets zeer compact. Daarnaast weegt het ook nog relatief weinig. U kunt de fiets makkelijk dragen wanneer het ingeklapt is. Het kliksysteem werkt heel eenvoudig. U heeft de fiets met een paar handelingen in of uit elkaar geklapt. Alles zit er op en er aan. Het doet in niets onder voor een normale fiets. De vouwfiets is ideaal als u bijvoorbeeld met de trein naar uw werk reist. U hoeft vanaf het station niet te lopen of op zoek naar een bus. U vouwt gewoon uw fiets uit elkaar en u bent weg.  


Een vouwfiets kopen 

Bent u op zoek naar de beste vouwfiets? Wij hebben de juiste vouwfiets voor u! Of u nu op zoek bent naar een goedkope vouwfiets of juist een wat luxer model. Onze Vouwfietsen zijn er in meerdere prijsklassen, zo hebben wij voor ieder wat wils. In ons assortiment vindt u de vouwfiets voor de kilometervreter, maar ook voor de fietser die de vouwfiets niet dagelijks gebruikt. Voor beide is de vouwfiets een goede optie. Ze zijn namelijk niet alleen praktisch in het openbaar vervoer. De fietsen zijn ook handig om mee te nemen op vakantie, op reis en voor plekken waar u moeilijk met ander vervoer kunt komen. Zo kunt u gemakkelijk korte of lange afstanden afleggen zonder meteen een grote fiets mee te nemen. En eenmaal in elkaar gevouwen, neemt de fiets weinig ruimte in. Afhankelijk van uw gebruiksfrequentie, is de goedkope vouwfiets of de luxe vouwfiets perfect voor u. Net als alle andere fietsen in ons assortiment, moeten de vouwfietsen voldoen aan strenge kwaliteitseisen. U bent ervan verzekerd dat u veilig op pad gaat met een fiets van City-Bikes.


De beste vouwfiets

Bent u op zoek naar een vouwfiets van hoogwaardige kwaliteit? Bekijk de Spirit Town Vouwfiets 6-speed dan eens, dit is een grijskleurige vouwfiets die naast zijn luxe ook nog comfort en een sportieve uitstraling biedt. De fiets heeft wielmaat 20 inch, 6 Shimano versnellingen en een stuur en zadel die in hoogte verstelbaar zijn. Bekijk de fiets voor alle specificaties en kom erachter of dit de beste vouwfiets voor u is.


Zijn onze vouwfietsen toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens onze andere fietsen:

- Herenfietsen - Damesfietsen - Omafietsen - Transportfietsen - Kinderfietsen - Jongensfietsen - Meisjesfietsen - Vouwfietsen