Elektrische Herenfiets

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Elektrische herenfiets


Wilt u een e-bike kopen? Dan bent u bij City-Bikes aan het juiste adres. Wij bieden een divers assortiment aan verschillende elektrische fietsen voor een fijn prijsje. Neem gerust een kijkje in ons assortiment!


Over de e-bike

Wilt u een e-bike kopen? De elektrische herenfiets is een herenfiets met een elektrische ondersteuning. De accu en motor zorgen er bij de elektrische herenfiets voor dat deze ondersteuning tijdens het rijden wordt opgewekt en overgebracht. De elektrische fiets is tegenwoordig populairder dan hij ooit is geweest. Het is dan ook de ideale aankoop voor iedereen die een extra zetje in de rug wil tijdens het fietsen. U kunt een elektrische fiets kopen en deze voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo zal de een het gebruiken om lange afstanden af te leggen naar bijvoorbeeld zijn werk, perfect voor als u niet moe wilt aankomen. De ander zal het gebruiken om lekker een stukje mee te gaan fietsen in het weekend. Het maakt het fietsen simpelweg gemakkelijker en minder vermoeiend. De elektrische herenfiets kan daarnaast ook nog eens vaker gebruikt worden dan de normale fiets. U zou bijvoorbeeld de elektrische fiets kunnen gebruiken voor afstanden waar u normaal gesproken de auto voor zou gebruiken. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u een dames e-bike wilt kopen.


Aanschaffen van een elektrische herenfiets

De elektrische herenfiets maakt elk fietsritje een stuk minder vermoeiend. Factoren als harde tegenwind of bergopwaarts fietsen spelen geen rol meer. Toch snappen wij heel goed dat een elektrische herenfiets kopen niet zomaar gaat. Een e-bike kopen kan een flinke uitgave zijn en daarom wilt u zeker van de zaak zijn voor u overgaat tot aankoop. Wij zijn meer dan bereid om uw goed in te lichten over alle eigenschappen van de elektrische fiets. Mocht u geen e-bike kopen bieden wij natuurlijk altijd nog standaard herenfietsen.


E-bike kopen of overige vragen?

Wilt u graag een goede e-bike kopen, maar heeft u hier meer advies over nodig of heeft u andere vragen over onze fietsen of andere producten binnen het assortiment? Dan kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice op telefoonnummer 010-7171866. Of u kunt mailen naar info@city-bikes.nl. Ook kunt u langskomen in 1 van onze filialen in Rotterdam of in Zaandam.


Is de elektrische herenfiets toch niet waar u naar op zoek bent? Ga dan terug naar de herenfietsenpagina voor onze overige herenfietsen!