Herenfietsen

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat-Grijs

€ 429,- € 375,- Excl. BTW: € 310,- korting € 54,- Gratis afgeleverd!

Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen

€ 449,- € 279,- Excl. BTW: € 231,- korting € 170,- Gratis afgeleverd!

Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Zwart

€ 449,- € 279,- Excl. BTW: € 231,- korting € 170,- Gratis afgeleverd!

Spirit Valenti N3 Herenfiets Olijfgroen

€ 499,- € 299,- Excl. BTW: € 247,- korting € 200,- Gratis afgeleverd!

Spirit Valenti N3 Herenfiets Zwart

€ 499,- € 299,- Excl. BTW: € 247,- korting € 200,- Gratis afgeleverd!

Herez Racer 21-Speed Zwart

€ 289,- € 219,- Excl. BTW: € 181,- korting € 70,- Gratis afgeleverd!

Heren fietsen

Wilt u graag een herenfiets online kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, City-Bikes is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van fietsen. Wij hebben een groot scala aan herenfietsen, zo verkopen wij heren stadsfietsen, heren transportfietsen, maar ook elektrische herenfietsen en heren opa fietsen. Er is dus voor elk wat wils! Bekijk ons ruime aanbod direct en verwen uzelf of uw dierbare! Blijf in beweging en geniet van elk moment tijdens het rijden op uw fiets!


Heren stadsfiets

Als u woont en werkt in een stad is een heren stadsfiets wellicht een goede keuze voor u. Dit is een fiets voor dagelijks gebruik en korte afstanden. Vooral in de randstad zijn stadsfietsen erg handig, hier is het natuurlijk altijd druk op de weg en verplaatst u zich met de fiets sneller van a naar b dan met bijvoorbeeld de auto. Ook om even snel boodschappen te doen bij de supermarkt is zo een stadsfiets erg geschikt. De Spirit Herenfiets Plus Orange N3 Mat-Zwart is een kwalitatief goede en degelijke stadsfiets met 3 versnellingen, de versnellingen zorgen voor extra comfort zodat u ook met tegenwind prettig kan fietsen. Dankzij de gesloten kettingkast en het stevige frame heeft u qua onderhoud weinig omkijken naar deze stevige fiets. Ook heeft de fiets een zitje bij het stuur waar u eventueel iemand anders mee kan vervoeren. Verder heeft de fiets voor en achter remmen, dit zorgt ervoor dat u altijd snel en veilig kunt afremmen.


Herenfiets kopen

Onze heren fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kunt u kiezen voor een heren transportfiets, elektrische herenfiets of bijvoorbeeld een nostalgische opafiets. Alle fietsen uit ons assortiment voldoen aan strenge veiligheidseisen, waardoor u zeker weet dat u een goede fiets heeft waarmee u heel wat veilige kilometers kunt maken. De fietsen zijn allemaal voorzien van goede remmen en verlichting. Maar naast een veilige fiets is het wel de bedoeling dat u een fiets kiest die bij u past. Een trend bij de herenfietsen is het nostalgische model, hiervoor kunt u een kijkje nemen bij onze heren opa fietsen. Buiten het feit dat deze fietsen een nostalgisch uiterlijk hebben, zijn het wel moderne uitvoeringen en voldoen ze aan de hedendaagse kwaliteitsnormen. Wilt u liever wat extra’s en wat meer gemak bij het fietsen? Dan is wellicht een elektrische herenfiets wat voor u. Deze modellen maken het fietsen een stuk lichter. U heeft ondersteuning op de momenten dat u het nodig heeft. Dit stimuleert u om wat vaker de fiets te pakken. Kijk daarom eens rond in onze collectie voor de perfecte herenfiets 28 inch. Niets is leuker dan rond te rijden op onze kwalitatief goede herenfietsen. Bekijk de verschillende herenfietsen en vind de ideale herenfiets online bij City-Bikes. Een mooie fiets hoeft niet altijd duur te zijn! Bij ons vindt u velen soorten fietsen in verschillende prijsklassen. Wilt u liever een goedkope herenfiets kopen? Dan hebben wij vele fietsen die in de aanbieding verkrijgbaar zijn!

Andere fietsen

Zijn de herenfietsen van City-Bikes toch niet wat u zoekt? Bekijk dan eens een van onze andere pagina's:

- Damesfietsen

- Omafietsen

- Transportfietsen

- Kinderfietsen

- Meisjesfietsen

- Jongensfietsen

- Vouwfietsen

- Accessoires


Contact

Wilt u graag een herenfiets kopen, maar heeft u hier meer advies over nodig of heeft u andere vragen over onze heren fietsen of producten binnen het assortiment? Dan kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice op telefoonnummer 010-7171866. Of u kunt mailen naar info@city-bikes.nl. Ook kunt u langskomen in 1 van onze filialen in Rotterdam of in Zaandam.