Jongensfietsen 14 Inch | 4-6 jaar

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

14 inch jongensfiets

Bent u op zoek naar een fiets voor een jongen van 4 tot 6 jaar oud? Dan bieden wij u een jongensfiets van 14 inch aan. Door de hoogte van de tweewieler zit de jongen zeer comfortabel. Het is een goede vervanger voor de 12 inch jongensfiets. Bij City-bikes.nl hebben wij een assortiment met diverse kleuren naar wens. Kijk snel naar wat wij te bieden hebben!

 

Jongensfiets van 14 inch

Jongens zoeken altijd naar de stoerste fiets. Daarom kunnen ze binnen ons assortiment kiezen tussen diverse kleuren, die echt bij hun passen. Een 14 inch jongensfiets is zeer geschikt voor kinderen met een lengte van 104 tot 110 centimeter. Omdat de kinderen nog in ontwikkeling zijn, zijn onze fietsen uitgerust met zijwieltjes. Deze zijwieltjes zijn ook vrij makkelijk te demonteren.

Wij bieden ook de 16 inch jongensfiets en de 18 inch jongensfiets voor als u op zoek bent naar een wat grotere maat.

 

Populaire 14 inch jongensfiets

Een populaire jongensfiets uit ons assortiment is de Spirit Racer Jongensfiets Rood 14 inch. Door de rode kleur valt de tweewieler erg op. De look komt bijna overeen met een stoere BMX crossfiets. De mini spatbordjes op de fiets geven de fiets een sportief uiterlijk. De handvatten en het zadel zijn zeer comfortabel, zodat uw kind een aangename rit kan ervaren. Er zit en terugtraprem op, gecombineerd met een handrem aan de voorzijde. Deze veiligheid gaat gepaard met de reflectoren op de fiets. Zo is het kind veilig op weg, maar ook zichtbaar op donkere paden. De voordelen van deze fietsen zijn dat de fietsen een stevig frame hebben, beschikken over een unieke design en daarnaast met de bijbehorende veiligheidseisen, zorgen voor een veilige rit.

 

Contact

Heeft u nog vragen over de kinderfiets van 14 inch voor jongens, of over andere producten in ons assortiment? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer 010-7171866 of kom langs naar één van onze winkels in Rotterdam en Zaandam. Bekijk de openingstijden. Ook is het mogelijk om via Facebook en Twitter vragen te stellen. Wij proberen de vragen binnen 3 uur beantwoorden.