Jongensfietsen 12 Inch | 3-4 jaar

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

Spirit Urban Jongensfiets Mat-Zwart 12 inch

€ 225,- € 125,- Excl. BTW: € 103,- korting € 100,- Gratis afgeleverd!

Spirit Racer Jongensfiets Blauw 12 Inch

€ 159,- € 99,- Excl. BTW: € 82,- korting € 60,- Gratis afgeleverd!

Spirit Racer Jongensfiets Groen 12 Inch

€ 159,- € 99,- Excl. BTW: € 82,- korting € 60,- Gratis afgeleverd!

Spirit Racer Jongensfiets Rood 12 Inch

€ 159,- € 99,- Excl. BTW: € 82,- korting € 60,- Gratis afgeleverd!

Jongensfiets 12 inch

Bent u op zoek naar een jongensfiets voor jongens tussen de 3 en 4 jaar? Dan is de jongensfiets van 12 inch een goede optie. Bij City-bikes.nl beschikken wij over een breed assortiment aan kinderfietsen van 12 inch voor jongens. Deze fietsen beschikken over zijwieltjes, zodat uw jongen op een veilige manier op weg kan. De modellen binnen ons assortiment sluiten goed aan op de wensen van een jongen tussen de 3 en 4 jaar. Ze hebben flitsende kleuren, mooie stickers en de leukste thema’s. 

 

Stoere jongensfietsen

De jongens van 3 tot 4 jaar zijn op zoek naar de stoerste tweewielers. Bij City-bikes.nl hebben wij diverse thema’s, die passen bij jongens van drie tot vier jaar. Want hoe mooi is het, dat uw jongen trots op zijn eigen fiets kan fietsen. Op de leeftijd van drie tot vier jaar is het voor een jongen een goede tijd om te leren fietsen. Door middel van de zijwieltjes behoudt de jongen zijn balans. Want jong geleerd, is oud gedaan. Bij aanschaf van een kinderfiets van 12 inch voor jongens, zitten de zijwieltjes er standaard bij. 

Veilige kinderfiets 12 inch voor jongens

Naast dat elke stoere tweewieler zijwieltjes heeft, is de veiligheid van elke tweewieler zeer goed geoptimaliseerd. Zo heeft iedere tweewieler een terugtraprem en reflectoren om goed gezien te worden. Ook zullen de kleuren van de kinderfiets erg opvallen. Als u een aankoop doet bij City-bikes.nl, weet u zeker dat u een kwalitatieve jongensfiets voor een scherpe prijs krijgt. De kinderfiets van 12 inch voor jongens is overigens vergelijkbaar met een kindermaat 92 tot 104. 

 

Populaire jongensfiets van 12 inch

Een populaire kinderfiets uit ons assortiment is een Spirit Racer Jongensfiets Rood 12 inch. Deze tweewieler is uitgerust met felle kleuren en een tijdloos design. Met een dichte kettingkast is de rit voor het kind zeer veilig. Er is geen kans dat de broek in de ketting komt te zitten. De kettingkast is overigens wel zeer makkelijk te demonteren. De spatborden gecombineerd met het stuur van de tweewieler zorgen voor een zeer stoer design. Het lijkt erg op een BMX. Overigens hebben de handvaten een zeer comfortabele greep, waardoor de jongen een zeer fijne rijervaring zult beleven. 

 

Assortiment

Naast dat wij stoere jongensfietsen van 12 inch verkopen, bieden wij ook mooie damesfietsen en herenfietsen aan voor een scherpe prijs. Ook voor meisjes hebben wij een breed assortiment aan mooie meisjesfietsen. U kunt voor vrouwen kiezen uit dames transportfietsen, omafietsen en dames stadsfietsen. En voor de mannen diverse mannen transportfietsen en mannen stadsfietsen.

 

Contact

Heeft u nog vragen over de kinderfiets van 12 inch voor jongens, of over andere producten in ons assortiment? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer 010-7171866 of kom langs naar één van onze winkels in Rotterdam en Zaandam. Bekijk de openingstijden. Ook is het mogelijk om via Facebook en Twitter vragen te stellen. Wij proberen de vragen binnen 3 uur beantwoorden.