Kinderfietsen 14 Inch | 4-6 jaar

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

Cortego Liberty Meisjesfiets Roze 14 Inch

€ 245,- € 139,- Excl. BTW: € 115,- korting € 106,- Gratis afgeleverd!

Spirit Diva Meisjesfiets Roze 14 Inch

€ 245,- € 129,- Excl. BTW: € 107,- korting € 116,- Gratis afgeleverd!

Spirit Diva Meisjesfiets Roze-groen 14 Inch

€ 245,- € 129,- Excl. BTW: € 107,- korting € 116,- Gratis afgeleverd!

Spirit Sweetie Meisjesfiets Roze-Turquoise 14 inch

€ 219,- € 129,- Excl. BTW: € 107,- korting € 90,- Gratis afgeleverd!

Spirit Sweetie Meisjesfiets Turquoise 14 inch

€ 219,- € 129,- Excl. BTW: € 107,- korting € 90,- Gratis afgeleverd!

Kinderfiets 14 inch voor de allerkleinsten

Ook voor de allerkleinsten heeft de online fietsenwinkel City-Bikes.nl de best betaalbare fietsen. Op zoek naar een mooie kinderfiets voor uw zoontje of dochtertje? Er zijn maar liefst drie modellen in verschillende kleuren verkrijgbaar in de categorie kinderfiets 14 inch.  


Kinderfiets 14 inch met zijwieltjes

Zo is de Little Miss van Popal voorzien van allerlei snuisterijen waar meisjes dol op zijn. De handvatten hebben lange franjes en voor het stuur pronkt een mooi mandje om spullen in mee te nemen. Uw kleine meid kan haar pop achterop meenemen in het poppenstoeltje. De fiets is voorzien van zijwieltjes als er nog een beetje hulp nodig is. Daarnaast is de kettingkast veilig afgesloten met een beschermer, zijn het stuur en zadel in hoogte verstelbaar en zitten er reflectoren op de wielen. De Little Miss is verkrijgbaar in de kleuren wit, roze en paars.  


Spirit kinderfiets 14 inch

Voor de kleine mannen heeft Spirit ook 14 inch kinderfietsen. De Black Fighter kinderfiets 14 inch is verkrijgbaar in de kleuren, crème, zwart en wit. De perfecte keuze voor een ritje naar school, de stad of het strand. Met de Bike 2 Fly maakt uw zoontje zeker indruk op het schoolplein. Deze fiets is voor de kleine snelheidsduivels gemaakt zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. De banden hebben een witte reflecterende streep en er zitten reflectoren voor en achter op de spaken voor extra zichtbaarheid. Naast een terugtraprem zit er een handrem op het stuur zodat u zeker weet dat uw zoontje altijd op tijd tot stilstand komt. Verder bevat de Bike 2 Fly handige opties zoals een in hoogte verstelbaar stuur en zadel, bel, afneembare zijwieltjes en fijne zachte handvatten. Deze kinderfiets 14 inch is te koop in de kleuren blauw, grijs, groen en rood. In onze online fietsenwinkel kunt u het complete aanbod van kinderfietsen in de maat 14 inch nog eens op uw gemak bekijken.

Wilt u ook uw kind leren fietsen? Neem dan een kijkje in ons ruim assortiment van kinderfietsen 12 inch! Hier kunt u informatie vinden en een fiets kopen die bij uw kind past. Bent u toch op zoek naar een andere maat kinderfiets? Ga dan terug naar de kinderfietsen pagina voor onze overige maten!