Meisjesfietsen 22 Inch | 5-9 jaar

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

Spirit Cargo N3 Meisjesfiets Mat-zwart 22 inch

€ 429,- € 299,- Excl. BTW: € 247,- korting € 130,- Gratis afgeleverd!

Spirit Cargo N3 Meisjesfiets Turquoise 22 inch

€ 429,- € 329,- Excl. BTW: € 272,- korting € 100,- Gratis afgeleverd!

Spirit Omafiets Groen Meisjesfiets 22 inch

€ 349,- € 239,- Excl. BTW: € 198,- korting € 110,- Gratis afgeleverd!

Spirit Omafiets Mint-Groen Meisjesfiets 22 inch

€ 349,- € 239,- Excl. BTW: € 198,- korting € 110,- Gratis afgeleverd!

Spirit Omafiets Turquoise Meisjesfiets 22 inch

€ 349,- € 239,- Excl. BTW: € 198,- korting € 110,- Gratis afgeleverd!

Meisjesfiets 22 inch

Nederland is een fietsland. Wij leren onze kinderen het fietsen daarom ook al vroeg aan. Fietsen is immers gezond en zorgt voor mobiliteit. Ook bij kinderen en voor deze doelgroep zijn er ontzettend leuke fietsen op de markt. Jongens willen, na hun kleutertijd, veelal een stoere jongensfiets met stand, terwijl meisjes de echte meisjesfietsen kiezen. Echter, kinderen groeien en hoewel de fietsen meestal wel te verstellen zijn, houdt het op een gegeven ogenblik op en hebben ze echt een nieuwe fiets nodig.  


Wielmaat meisjesfiets 22 inch?

De wielmaten van de fietsen beginnen bij 12 inch. Afhankelijk van de lengte van het kind mogen we aannemen dat als uw dochter 8 a 10 jaar oud is en haar kledingmaat rond maatje 134 hangt, zij toe is aan een meisjesfiets 22 inch. Meisjesfiets 22 inch wordt soms als een tussenmaat gezien. Besef echter dat de veiligheid van uw kind zeer belangrijk is.  


Meisjesfietsen en veiligheid

Wanneer een kind op een te grote of te kleine fiets zit zal dit ten koste gaan van de veiligheid van uw kind, maar ook de andere weggebruikers. Daarbij komt ook een stukje onzekerheid kijken. Als een kind onzeker wordt op de fiets zal het ongelukken veroorzaken of simpelweg vallen, omdat het de balans verliest. Om dit te voorkomen is het belangrijk u aan de wielmaten te houden, zodat uw kind altijd de fiets heeft die bij de lengte van het kind hoort.  


Groot assortiment

Er is een groot assortiment meisjesfietsen 22 inch. Heeft u een dochter die gek is op de kleur roze, dan is deze kleur fiets voorhanden. Ook de oma fietsen zijn verkrijgbaar. Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken of het is aan te schaffen. Dit geldt ook voor de accessoires. Denk hierbij aan een fietsmand, een poppenzitje achter op. Ook hierin zijn er ontzettend veel mogelijkheid en valt de meisjesfiets zo aan te passen dat deze voor uw dochter helemaal als eigen voelt. Bijzonder leuk dus om cadeau te geven voor haar verjaardag. Uw kind zal er direct gebruik van maken en daarmee ervaringen opdoen in het verkeer.

Is de meisjesfiets 22 inch niet wat u zoekt? Ga dan terug naar de meisjesfietsen pagina voor onze andere maten!