Manden & Kratten

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

Transportkrat Zwart Medium

€ 19 Excl. BTW: € 16,- Gratis afgeleverd!

Basil Flowers Bloemenstreng Roze

€ 17,- € 10,- Excl. BTW: € 8,- korting € 8,-

Fietsmand kopen

Wilt u graag een rieten fietsmand kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u open en gesloten fietsmanden kopen van het merk Basil. Een open fietsmand is erg handig voor als u bijvoorbeeld uw handtas of misschien wel een hondje op uw fiets kwijt wilt. Een gesloten fietsmand is weer geschikt voor het vervoeren van boodschappen of andere producten die niet nat mogen worden in de regen. U kunt bij ons fietsmanden kopen in de maten M en L in het grijs en in het bruin.

Fietskrat kopen

Naast onze fietsmanden kunt u bij ons ook terecht voor fietskratten. Onze fietskratten zijn erg stevig en worden vaak gebruikt voor het vervoeren van een sporttas of boodschappen. Wat onze fietskratten extra leuk maakt is dat ze in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. En naast de verschillende kleuren, zijn onze kratten ook nog te bestellen in drie verschillende maten, namelijk: klein, medium en groot. 


Andere fiets accessoires

Bent u naast onze rieten fietsmanden en kratten ook op zoek naar andere fiets accessoires? Bekijk dan eens onze andere accessoire pagina's:

- Fietssloten

- Kinderzitjes

- Voordragers 


Contact 

Wilt u graag een fietskrat of een fietsmand kopen, maar wilt u hier eerst meer advies over? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor vragen! Zijn onze manden en kratten toch niet waar u naar op zoek was? Ga dan terug naar onze accessoires-pagina voor onze overige producten!