Meisjesfietsen 24 Inch | 8-10 jaar

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

Spirit Transporter Meisjesfiets 6-versnellingen Mat-zwart 24 inch

€ 429,- € 299,- Excl. BTW: € 247,- korting € 130,- Gratis afgeleverd!

Spirit Cargo N3 Meisjesfiets Mat-Zwart 24 inch

€ 429,- € 319,- Excl. BTW: € 264,- korting € 110,- Gratis afgeleverd!

Meisjesfietsen 24 inch

Bent u op zoek naar een leuke meisjesfiets van 24 inch voor een scherpe prijs? Dan bent u bij City-bikes aan het juiste adres! Met ons brede assortiment weten wij zeker dat u een mooie meisjesfiets kunt vinden. De 24 inch meisjesfietsen zijn ideaal voor meisjes uit de leeftijdscategorie van 8 tot 10 jaar met een kledingmaat tussen 128 en 140. Wij vinden een uitstekende service erg belangrijk. Daarom kunt u gemakkelijk online een fiets bij ons kopen en wanneer u dit voor 18.00 uur doet, wordt deze de volgende dag al bezorgd! 

 

Over de meisjesfietsen van 24 inch

Wij beschikken over een breed assortiment aan meisjesfietsen van 24 inch. Wij bieden goede en bekende merken aan zoals Spirit, Altec en Volare. Dit allemaal in combinatie met onze uitstekende service en scherpe prijzen! Zo beschikken wij over echte meisjesfietsen, omafietsen en transportfietsen van 24 inch. Juist omdat wij zo veel keuze hebben in verschillende kleuren en modellen, weten wij zeker dat u de juiste meisjesfiets kunt vinden bij ons. Was u niet op zoek naar 24 inch meisjesfietsen maar naar misschien een kleinere of grotere wielmaat? Bekijk dan ons gehele assortiment aan kinderfietsen. We hebben voor iedereen wel wat naar wils! Naast het kopen van een meisjesfiets, kun je bij ons ook terecht voor accessoires. Dit is erg leuk bij een meisjesfiets want sommige modellen zijn voorzien van een stevige voordrager waar eventueel een kratje op kan worden vastgezet. Verlichting gaat zowel voor als achter op batterij verlichting zodat u dochter of kleindochter ook ‘s avonds goed zichtbaar is!

 

Contact

Heeft u nog vragen over de meisjesfietsen 24 inch of over een van onze andere producten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer 010-7171866 of kom langs naar één van onze winkels in Rotterdam en Zaandam. Bekijk de openingstijden. Ook is het mogelijk om via Facebook en Twitter vragen te stellen. Wij proberen de vragen binnen 3 uur beantwoorden.