Heren Stadsfiets

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

Spirit Cargo Plus N3 Heren Mat-Zwart

€ 559,- € 399,- Excl. BTW: € 330,- korting € 160,- Gratis afgeleverd!

Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat-Grijs

€ 429,- € 375,- Excl. BTW: € 310,- korting € 54,- Gratis afgeleverd!

Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen

€ 449,- € 299,- Excl. BTW: € 247,- korting € 150,- Gratis afgeleverd!

Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Zwart

€ 449,- € 299,- Excl. BTW: € 247,- korting € 150,- Gratis afgeleverd!

Spirit Valenti N3 Herenfiets Olijfgroen

€ 499,- € 309,- Excl. BTW: € 255,- korting € 190,- Gratis afgeleverd!

Spirit Valenti N3 Herenfiets Zwart

€ 499,- € 309,- Excl. BTW: € 255,- korting € 190,- Gratis afgeleverd!

Herez Racer 21-Speed Zwart

€ 289,- € 219,- Excl. BTW: € 181,- korting € 70,- Gratis afgeleverd!

Heren stadsfietsen

Het woord 'stadsfiets' zegt het al: deze fiets is om te fietsen in de stad, over asfalt en klinkers. De fiets is beslist niet bedoeld om over B-wegen te rijden, omdat de banden van een stadsfiets dunner zijn dan bijvoorbeeld een mountainbike die op allerlei soorten grond kan worden gebruikt. De banden van een citybike zijn overigens wel weer dikker dan die van een koersfiets of transportfiets. Om die reden wordt de fiets ook wel robuust genoemd; deze kan namelijk veel hebben.


Stadsfiets kopen

Bent u op zoek naar een comfortabele fiets die geschikt is voor dagelijks gebruik, een vervoermiddel om zich te verplaatsen naar school, werk of om gewoon boodschappen te gaan doen? Dan is een stadsfiets de fiets die u moet hebben. Dit is een fiets die erg handig is voor in de grote, drukke steden. In een drukke stad heeft u al snel het probleem met files en vertragingen in het openbaar vervoer, in dat geval is een stadsfiets natuurlijk ideaal! Het ontwerp is meestal simpel en bevat in veel gevallen ook geen versnellingen en terugtraprem.


Stadsfiets dames

Onze stadsfietsen zijn er voor dames en heren. De functies die de stadsfietsen hebben zijn hetzelfde, maar de modellen zijn natuurlijk aangepast naar vrouwelijke modellen en mannelijke modellen. Als u graag een dames stadsfiets wilt, kan dat uiteraard. Op de website hebben wij verschillende modellen van de stadsfiets dames, beschikbaar in verschillende kleuren. Als u voor een simpele dames stadsfiets wilt gaan is de Spirit Regular Damesfiets 7-Speed Mat-Grijs misschien wel geschikt voor u. De fiets is mat grijs van kleur, heeft 7 versnellingen en biedt u vanaf het eerste moment optimaal fietscomfort, waar u jarenlang plezier aan kunt beleven. U kunt het stuur en zadel in de gewenste hoogte verstellen, zodat u altijd in de ideale zithouding kunt fietsen. Als u voor een fiets wilt gaan waar u wat meer bagage op kwijt kan is de Spirit Damesfiets Avanti Plus 6-Speed Mat-Zwart wellicht geschikt, deze stadsfiets dames is in de kleur mat zwart. De dames stadsfiets bevat 6 shimano versnellingen, krachtige handremmen die u goed kunt doseren en een voordrager waar u eventueel uw boodschappentas of handtas op kwijt kan. De goede kwaliteit en het strakke design van de stadsfiets maakt de fiets natuurlijk helemaal af.


Stadsfiets heren

Naast onze kwalitatief goede dames stadsfietsen, hebben wij natuurlijk ook heren stadsfietsen in ons assortiment. Zoekt u een stevige, betrouwbare fiets, waarmee u veel kanten op kunt? Wilt u ermee naar uw werk en op de terugweg enkele boodschappen mee kunnen nemen? Dan is de stadsfiets een uitstekende tweewieler waar u op kunt rekenen! Het woord 'stadsfiets' zegt het al: deze fiets is om te fietsen in de stad, over asfalt en klinkers. De fiets is beslist niet bedoeld om over B-wegen te rijden, daar de banden dunner zijn dan bijvoorbeeld een mountainbike die op allerlei soorten grond kan worden gebruikt. De banden van een citybike zijn overigens wel weer dikker dan die van een koersfiets. Om die reden wordt de fiets ook wel robuust genoemd; deze kan namelijk veel hebben. De volledige uitrusting van een stadsfiets is met zowel voorop als achterop een bagagedrager. Aan het stuur bevindt zich een stuurslot, waardoor het voorwiel niet zal omdraaien tijdens het stilstaan of uitpakken van de fiets. Dit is altijd erg handig. Om de fiets stevig te parkeren, wordt een dubbele standaard gebruikt. Ook al kan deze fiets tegen een stootje. Op een beschadiging zit natuurlijk niemand te wachten. Een goed model is de Spirit Herenfiets Orange N3 Mat-Zwart, dit model is een degelijke stadsfiets heren in de kleur zwart met 3 versnellingen. De 3 versnellingen geven u net wat extra comfort om met tegenwind ook prettig te fietsen. Dankzij de gesloten kettingkast en het stevige frame heeft u qua onderhoud weinig omkijken naar deze stevige fiets.


Contact

Wilt u graag een stadsfiets heren of een stadsfiets dames kopen, maar heeft u hier meer advies over nodig of heeft u andere vragen over onze stadsfietsen of producten binnen het assortiment? Dan kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice op telefoonnummer 010-7171866. Of u kunt mailen naar info@city-bikes.nl. Ook kunt u langskomen in 1 van onze filialen in Rotterdam of in Zaandam.

Zijn onze stadsfietsen toch niet wat u zoekt? Ga dan terug naar de herenfietsenpagina voor onze andere herenfietsen!