Heren Opafiets

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Opafietsen

Heeft u interesse in een opafiets? Bij City-Bikes kunt gemakkelijk online een opafiets kopen. Heeft u een fiets voor 17:00 bij ons besteld? Dan heeft u uw fiets de volgende dag in huis. U heeft minimaal twee jaar garantie en 100 dagen bedenktijd. Hou onze website in de gaten voor eventuele aanbiedingen.


Over de opafiets

De opafiets is net als net als de welbekende omafiets gebaseerd op een traditionele fiets. Een opafiets is te herkennen aan de dubbele horizontale stang. De dubbele horizontale stang was vroeger vereist voor de stevigheid van de opafiets. Tegenwoordig is het enkel aanwezig voor het ontwerp van de fiets. Toch zorgt deze dubbele horizontale stang er nog wel voor dat de opafiets een zeer stevige fiets is. Ideaal dus voor als u een fiets zoekt die lang mee moet gaan terwijl deze toch intensief gebruikt wordt. Neem bijvoorbeeld onze “Spirit Retro Heren mat-zwart 28 inch”. Naast het zeer stevige model van deze fiets beschikt het ook over een hoop handige specificaties. Zo beschikt deze fiets over een goed werkende batterij verlichting voor extra veiligheid, een terugtraprem en een gesloten kettingkast.

De fiets beschikt daarnaast over:

Een ringslot

Een reflector aan de voor- en achterkant

Een bagagedrager

Zachte handvaten

Een verstelbaar stuur

Een comfortabel verstelbaar zadel

Een bel


Spirit Retro Plus Heren 28 inch

Dit model van onze opafietsen springt boven de andere fietsen uit. De “Spirit Retro Plus Heren 28 inch” beschikt namelijk over een voordrager. De voordrager op deze opafiets is perfect om uw bagage op te zetten. U zou hier bijvoorbeeld een school- of boodschappentas op kwijt kunnen. Het zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen aangezien u uw bagage niet meer op uw rug hoeft te dragen. Daarnaast beschikt deze fiets nog steeds over alle andere handige specificaties die bij de opafiets komen kijken.


Overige fietsen

Is een opafiets toch niet echt iets voor u? Geen probleem! Bij City-Bikes beschikken wij over een breed scala aan allerlei verschillende soorten fietsen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen, transportfietsen, meisjesfietsen, jongensfietsen, vouwfietsen en de beste fietsaccessoires.  


Contact

Wilt u graag een goede opafiets kopen, maar heeft u hier meer advies over nodig of heeft u andere vragen over onze opafietsen of andere producten binnen het assortiment? Dan kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice op telefoonnummer 010-7171866. Of u kunt mailen naar info@city-bikes.nl. Ook kunt u langskomen in 1 van onze filialen in Rotterdam of in Zaandam.

Zijn onze opafietsen niet waar u naar zoekt? Ga dan terug naar de herenfietsen pagina voor onze andere herenfietsen!