Crossfietsen

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING
Crossfietsen
Aanbieding!

Spirit BMX Crossfiets Cheetah Blauw 20 inch

€ 319,- € 195,- Excl. BTW: € 161,- korting € 124,- Gratis afgeleverd!
Aanbieding!

Spirit BMX Crossfiets Cheetah Goud 20 inch

€ 319,- € 245,- Excl. BTW: € 202,- korting € 74,- Gratis afgeleverd!
Aanbieding!

Spirit BMX Crossfiets Cheetah Zwart 20 inch

€ 319,- € 185,- Excl. BTW: € 153,- korting € 134,- Gratis afgeleverd!

BMX Crossfietsen

Bent u op zoek naar een breed assortiment om een BMX crossfiets te kopen? Bij City-bikes.nl heeft u genoeg keuze om de juiste BMX crossfiets te bestellen. Al onze crossfietsen hebben een handrem en een terugtraprem. Heeft u een fiets op het oog? Dan heeft u de tweewieler morgen al in huis, als u voor 17:00 de bestelling online afrond. Heeft u liever dat u de crossfiets eerst wilt bezichtigen in een van onze filialen? Dan is dit ook zeker mogelijk. City-bikes.nl heeft twee filialen waar u de BMX kunt bezichten. U kunt tijdens onze openingstijden langskomen in Rotterdam en Zaandam. 

Wat is een crossfiets?

De letters BMX staat voor Bicycle Motorcross, waarbij de X staat voor ‘cross’. BMX is dan ook een bekende sport in Nederland. Deze off road fiets is afkomstig van motorcross. BMX bestaat al sinds de jaren 60. Deze motorfietsen crosste over zanderige gebieden en over een offroad parcour. De motorsport werd toen razend populair, door de behendigheid en de stoere motoren. Tegenwoordig zijn er diverse soorten fietsen, waar men dezelfde handelingen kunnen uitvoeren op zowel offroad als asfalt. Uw jongen heeft een keuze uit twee soorten sturen voor op de fiets. Een hoog en een laag stuur. Deze hebben beide een ander doeleinde. Een stuur wat hoger zit dan normaal, wordt veel gebruikt om te racen. Dit is omdat er meer kracht gezet kan worden en er minder gestuurd hoeft te worden. Bij een lage stuur heb je meer behendigheid. Uiteraard is de uiterlijk het belangrijkst. Want bij een normale BMX heeft de tweewieler geen voorrem voor veiligheidsredenen. Bij onze fietsen zit er een achteruittraprem én een handrem voorop. Zo heeft de jongen een zeer veilige fiets met een stoere uitstraling!

De crossfiets bestellen

Bent u op zoek naar de juiste crossfiets om te kopen? U heeft bij City-bikes.nl een breed assortiment aan diverse BMX fietsen. Misschien is de Spirit BMX crossfiets Cheetah Zwart 20 inch een zeer goede optie. Het voordeel van deze crossfiets, is dat er om de ketting een kast omheen zit. Zo is de kans zeer klein dat er olie of smeersel aan de broek komt te zitten. Daarnaast is het ook handig om uw kind te leren, hoe een ketting op de fiets kan worden gezet. De kleuren wit, zwart en goud zijn zeer opvallend en staan zeer mooi. De steps op de BMX die zowel voor als achter zijn gemonteerd, maken de BMX volledig af. De fiets heeft zowel voor als achter goede reflectoren. Zo is uw kind ook in het donker goed zichtbaar.

Assortiment

Uiteraard beschikken wij naast crossfietsen ook andere diverse jongensfietsen. Was u niet op zoek naar een BMX? Dan kunt u bij City-bikes.nl voordelig uw jongensfiets uitzoeken. Wij bieden naast onze BMX ook damesfietsen, herenfietsen en voor meisjes, zeer mooie meisjesfietsen. In ons damesfiets assortiment en mannenfiets assortiment heeft u de keuze om een transportfiets of een stadsfiets te kiezen. Deze twee fietsen hebben andere doeleinde en comfort. Kijk gerust rond in ons assortiment en profiteer van onze zeer scherpe prijzen.

Contact

Heeft u vragen over het kopen van een crossfiets of over andere jongensfietsen binnen ons assortiment? Wij helpen u graag met professioneel advies. Onze medewerkers staan klaar op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 010-7171866 of kom langs naar onze winkels in Rotterdam en Zaandam. Bekijk de openingstijden, voordat u vertrekt. Ook is het mogelijk om via Facebook en Twitter vragen te stellen. Wij proberen uw vraag binnen 3 uur beantwoorden.