Moederfiets

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING
CYBER DEAL!

Spirit Carry N3 Moederfiets Groen

€ 575,- € 375,- Excl. BTW: € 310,- korting € 200,- Gratis afgeleverd!
CYBER DEAL!

Spirit Carry N3 Moederfiets Mat-Grijs

€ 575,- € 375,- Excl. BTW: € 310,- korting € 200,- Gratis afgeleverd!

Moederfiets

Zou u graag een moederfiets willen kopen? City Bikes heeft een ruim aanbod aan moederfietsen. De moederfiets is speciaal ontworpen voor een moeder die graag mobiel wil blijven zonder gebruik te maken van een auto of van het openbaar vervoer. Met de moederfiets kunt u gemakkelijk maar vooral veilig uw kinderen wegbrengen. Ook blijft u door het fietsen in beweging en bent u zonder vertragingen op uw bestemming. Bekijk het aanbod aan moederfietsen direct! Al onze fietsen zijn gemaakt van duurzaam materiaal waardoor u hier jarenlang plezier van kunt hebben. 


Kenmerken moederfiets

De moederfiets heeft veel weg van een damesfiets, alleen is de moederfiets stabieler en sterker. Fietsen met een moederfiets maakt alles een stuk comfortabeler door alle technische snufjes die aan een moederfiets zijn toegevoegd. Het is natuurlijk ook mogelijk om een kinderzitje te bevestigen aan een normale fiets, de risico dat de fiets met kind omvalt is groter dan bij een moederfiets. Zoals er eerder is aangegeven is de moederfiets stabieler en veiliger. Andere voordelen van de moederfiets zijn: De moederfiets heeft een lagere instap, zodat u gemakkelijk op en af kan stappen. De moederfiets heeft ook een dubbele, stevige standaard voor meer stabiliteit. Wat ook erg handig is aan de moederfiets, is dat er een stuurslot aan vast zit om te voorkomen dat uw stuur alle kanten op zwaait als u de kinderen in de zitjes zet. Een ander voordeel is dat de moederfiets een langere bagagedrager heeft. Ook is er extra ruimte voor een eventuele boodschappentas. Daarnaast heeft de moederfiets meer ruimte tussen moeder en kind, wat het fietsen een stuk comfortabeler maakt. De moederfietsen die City-Bikes aanbiedt, hebben verschillende versnellingen om het fietsen nog een stuk lichter te maken.


City Bikes

City Bikes heeft diverse moederfietsen die variëren in versnellingen, inches, design en kleur. City Bikes verkoopt niet alleen moederfietsen maar ook verschillende omafietsen, transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen en vouwfietsen. Heeft u een fiets voor 17:00 bij ons besteld? Dan heeft u uw fiets de volgende dag in huis. U heeft minimaal twee jaar garantie en 100 dagen bedenktijd. Hou onze website in de gaten voor eventuele aanbiedingen.


Contact

Zou u graag een moederfiets willen kopen of heeft een vraag over een moederfiets? Of heeft u andere vragen over onze fietsen of andere producten binnen het assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. U contact met ons opnemen via de klantenservice op telefoonnummer 010-7171866. Wij zijn ook bereikbaar via info@city-bikes.nl. Wilt u liever langskomen om de fietsen te zien? Dan kunt u langskomen in 1 van onze filialen in Rotterdam of in Zaandam.


Zijn onze moederfietsen niet waar u naar zoekt? Ga dan terug naar de damesfietsen pagina voor onze andere damesfietsen!