Heren Transportfietsen

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

Spirit Retro Herenfiets Groen 6 versnellingen

€ 429,- € 279,- Excl. BTW: € 231,- korting € 150,- Gratis afgeleverd!

Spirit Retro Herenfiets Zwart 6 versnellingen

€ 429,- € 279,- Excl. BTW: € 231,- korting € 150,- Gratis afgeleverd!

Spirit Cargo Plus N3 Heren Mat-Zwart

€ 559,- € 399,- Excl. BTW: € 330,- korting € 160,- Gratis afgeleverd!

Spirit Transporter 6-Speed Herenfiets Mat-Grijs

€ 429,- € 375,- Excl. BTW: € 310,- korting € 54,- Gratis afgeleverd!

Spirit Cargo Plus N3 Heren Mat-Groen

€ 389,- € 369,- Excl. BTW: € 305,- korting € 20,- Gratis afgeleverd!

Spirit Move Plus Herenfiets 7 versnellingen

€ 369,- € 299,- Excl. BTW: € 247,- korting € 70,- Gratis afgeleverd!

Transportfiets heren

Bent u op zoek naar een transportfiets voor heren? Bij City-Bikes kunt u deze zeker bestellen. Wij beschikken over divers assortiment aan veel diverse fietsen. De heren transportfiets is de ideale fiets om veel bagage op mee te nemen. Het is daarnaast zeer geschikt voor intensief gebruik. Het is namelijk een erg stevige fiets, bedoeld om elke dag op te fietsen met zo min mogelijk slijtage. Dit maakt het de perfecte fiets voor een dagelijkse fietstocht van A naar B.

Over de transportfiets voor heren

Zoals al eerder vermeld is het idee achter de transportfiets dat u zoveel mogelijk bagage mee kunt nemen. Het is tegenwoordig een super populaire fiets, vooral te herkennen aan de voordrager boven het wiel. Op deze voordrager wordt vaak een tas of mand geplaatst. Op deze manier kunt u gemakkelijk veel bagage meenemen zonder te veel moeite hoeven te doen. Dit maakt het ideaal om de heren transportfiets te gebruiken om mee naar school, werk of zelfs de sportvereniging te gaan. Om deze reden is deze tweewieler ideaal voor zowel jong en oud. Onze transportfietsen voor heren zijn allemaal 28 inch. Bent u hiernaast ook op zoek naar een goede dames transportfiets? Kijk dan eens bij ons assortiment aan dames transportfietsen.

Kenmerken van de transportfiets voor heren

Een transportfiets voor heren is een erg herkenbare fiets. De welbekende voordragen is slechts één van deze vele kenmerken. Deze tweewieler kan bijvoorbeeld nog meer worden herkend aan een dubbel standaard waar ze over beschikken. Dit standaard zorgt ervoor dat de fiets altijd stevig geparkeerd staat. Het beschikt daarnaast over een stuurslot. Deze zorgt ervoor dat zelfs met zware bagage op de voordrager uw stuur recht zal blijven staan. Elke transportfiets beschikt zo over zijn eigen specifieke details en kwaliteiten.

Overige fietsen

Het zijn niet alleen transportfietsen die u kunt kopen bij City-Bikes. Wij bieden een divers scala aan allerlei verschillende soorten fietsen. Zo zijn er bij City-Bikes ook kinderfietsen, vouwfietsen, jongensfietsen, omafietsen, meisjesfietsen, damesfietsen en nog veel meer diverse fietsen en accessoires verkrijgbaar. Voor meer informatie over deze producten kunt u op de desbetreffende pagina terecht.  

Contact

Wilt u graag een goede heren transportfiets kopen, maar heeft u hier meer advies over nodig of heeft u andere vragen over onze heren transportfiets of andere producten binnen het assortiment? Dan kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice op telefoonnummer 010-7171866. Of u kunt mailen naar info@city-bikes.nl. Ook kunt u langskomen in 1 van onze filialen in Rotterdam of in Zaandam.

Zijn onze heren transportfietsen toch niet helemaal wat u zoekt? Ga dan hier terug naar de transportfietsen voor onze andere fietsen, en vind de fiets die perfect bij u past!