Over ons

City-Bikes.nl is een webshop met een ruim assortiment aan kinderfietsen, herenfietsen, damesfietsen, omafietsen, transportfietsen, en fietsaccessoires. In onze webshop vindt u kwaliteit voor de laagste prijs. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij supersnel kunnen leveren, meestal binnen 1 a 2 werkdagen!

Wij hebben tevens een winkel/ophaalpunt in Rotterdam waar diverse modellen opgesteld staan in onze winkel.
Waarom kiest u voor City-BIKES.nl:

- Uitstekende service

- Levering uit voorraad!

- Levering binnen 24-48 uur!

- Ook af te halen in onze winkel.

- Laagste prijs garantie!

- Volledige garantie op alle producten.

 

Hoe wordt mijn fiets geleverd?


De fiets wordt in doos geleverd. Echter is de fiets al voor 85% gemonteerd. Bij de meeste fietsen is het enige wat gedaan moet worden het voorwiel, trappers, stuur en zadel monteren. Dit zijn echter altijd eenvoudige handelingen. De tijd om bijvoorbeeld een omafiets in elkaar te zetten is gemiddeld zo'n 15 minuten.

LET OP: Er zit verschil in de linker en de rechter pedaal, de linker pedaal heeft linkse schroefdraad en de rechter pedaal heeft rechtse schroefdraad.


Laagste Prijsgarantie


Wij bieden gegarandeerd de laagste prijs. Komt u een product uit ons assortiment elders voor een lagere prijs tegen (de prijs incl. verzendkosten), dan bieden we u eveneens de lagere prijs.

Om in aanmerking te komen voor de laagste prijs garantie, stuurt u een email naar info@city-bikes.nl  VOORDAT u een order plaatst. Vermeld u hierin het betreffende product, de prijs, en de link naar de aanbieder. 


Afhalen in onze winkel


U kunt uw bestelling ook afhalen in onze winkel in Rotterdam of bij Jouwfietsenwinkel in Zaandam. U kunt thuis via internet het product van uw keuze al bestellen, en later op gaan halen in de winkel. Kies dan de optie afhalen bij de verzendmethoden tijdens het bestelproces.
Wilt u liever niet per internet bestellen en het product kopen in de winkel, dan bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Wij hebben echter maar een beperkt deel van ons assortiment in de winkel opgesteld staan, daar ons magazijn is gevestigd op een andere locatie.

Wij raden u daarom altijd aan om 1 of 2 dagen voordat u langskomt het model dat uw voorkeur heeft per email te reserveren via info@city-bikes.nl bellen kan ook tel: 0107171866

Wij zorgen dan dat deze fiets(en) klaar staan in de showroom. U weet dan zeker dat het model op voorraad is in de winkel, zodat u niet voor niks komt. Dit uiteraard geheel vrijblijvend.
Bij afhalen in Rotterdam kunnen wij de fietsen geheel rijklaar leveren tegen meer prijs.