Fietssloten

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - tot wel 50% KORTING!

Fietssloten

Dat Nederland een fietsland is heeft helaas ook een keerzijde: fietsendiefstal. Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden om de dief geen kans te geven! Met een stevig fietsslot laat u uw fiets met een goed gevoel achter, ongeacht de locatie. Een goed fietsslot bemoeilijkt namelijk het makkelijk meenemen van uw fiets. Kijk hieronder dus rustig verder om te zien welk krachtige fietsslot het beste bij uw fiets en omgeving past.

Ketting- & kabelsloten

Naar onze mening is een kettingslot voor uw fiets het beste fietsslot wat u kunt kopen wanneer u uw fiets wil beschermen tegen diefstal. Deze kunnen namelijk vast gezet worden aan een paal of ander object waardoor de fiets ook niet meer zomaar mee te nemen is. Bent u dus geïnteresseerd in het beste fietsslot verkrijgbaar en wilt u een AXA slot kopen? Aarzel dan vooral niet om eens een kijkje te nemen in ons assortiment!


Ringsloten

Naast een kettingslot voor uw fiets, kunt u bij City-Bikes ook terecht voor ringsloten. Bent u opzoek naar het beste fietsslot? Dan wilt u waarschijnlijk een AXA slot kopen. Een AXA ringslot is ideaal wanneer u uw fiets snel op slot wilt zetten. De ringsloten van AXA beschikken over een keiharde stalen beugel van 8.5mm en zijn mede dankzij dit optimaal beschermd tegen diefstal van uw fiets. Daarnaast is het slothuis ook geheel van staal gemaakt met een beugelgreep aan de voorzijde. 


Zijn onze fietssloten toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Ga dan terug naar de accessoires-pagina voor onze overige producten!