Fietssloten

OUTLET OPRUIMINGS WEKEN - TOT 50% KORTING

Fietssloten

Dat Nederland een fietsland is heeft helaas ook een keerzijde: fietsendiefstal. Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden om de dief geen kans te geven! Met een stevig fietsslot laat u uw fiets met een goed gevoel achter, ongeacht de locatie. Een goed fietsslot bemoeilijkt namelijk het makkelijk meenemen van uw fiets. Kijk hieronder dus rustig verder om te zien welk krachtige fietsslot het beste bij uw fiets en omgeving past.


Babel en kettingslot fiets

Naar onze mening is een kettingslot zoals een AXA ringslot voor uw fiets het beste fietsslot wat u kunt kopen wanneer u uw fiets wil beschermen tegen diefstal. Deze kunnen namelijk vastgezet worden aan een paal of ander object waardoor de fiets ook niet meer zomaar mee te nemen is. Bent u geïnteresseerd in het beste fietsslot verkrijgbaar en wilt u een AXA slot kopen? Aarzel dan vooral niet om eens een kijkje te nemen in ons assortiment!


Beugelslot fiets

Naast onze ringsloten en kettingsloten bieden wij ook nog het beugelslot aan. Een beugelslot heeft in principe dezelfde functie als een kettingslot en is erg makkelijk in het gebruik. Bij een beugelslot voor de fiets is het een kwestie van de sleutel draaien om de beugel los te maken en daarna de beugel door het wiel en het frame te bevestigen. Verder is een beugelslot makkelijk mee te nemen. Bekijk de AXA BEUGELSLOT NEWTON UL-230 ZWARTAXA ringslot kopen

Naast een kettingslot voor uw fiets, kunt u bij City-Bikes ook terecht voor ringsloten. Bent u opzoek naar het beste fietsslot? Dan wilt u waarschijnlijk een AXA slot kopen. Een AXA ringslot is ideaal wanneer u uw fiets snel op slot wilt zetten. De AXA ringslot beschikt over een keiharde stalen beugel van 8.5mm en zijn mede dankzij dit optimaal beschermd tegen diefstal van uw fiets. Daarnaast is het slothuis ook geheel van staal gemaakt met een beugelgreep aan de voorzijde. 


Zijn onze fietssloten, zoals het AXA ringslot toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Ga dan terug naar de accessoires-pagina voor onze overige producten!